Engasjer deg

SLUGs arbeid blir i stor grad utført av frivillige. Du trenger ikke kunne mye om gjeld for å bli med i SLUG, det eneste kravet vi stiller er at du er engasjert!

Har du lyst til å lære mer om gjeld, få besøk fra SLUG på din skole eller hos din organisasjon, eller bidra til SLUGs arbeid? Ta kontakt med daglig leder Julie Rødje på slug@slettgjelda.no eller 41 30 43 35.

Det er mange måter å engasjere seg i SLUG på:

Som frivillig er det mange ulike oppgaver du kan utføre, blant annet å skrive tekster, produsere innhold til sosiale medier, bidra til podcast og arrangere eventer! Som en liten organisasjon, får du mulighet til å komme tett på arbeidet vi gjør og de politiske prosessene vi følger i Det internasjonale pengefondet (IMF), Verdensbanken og FN – for å nevne noen. Nysgjerrig? Ta kontakt for en uforpliktende prat og kaffe.

Abildsnesprisen

Hvert år deles den gjeve Abildsnesprisen ut til en person som har gjort en spesiell innsats for gjeldsslettesaken. Les mer om statutter, prisen og tidligere prisvinnere her. Nominasjoner kan sendes til slug@slettgjelda.no

Etiske retningslinjer og varslingsrutiner

I SLUG tar vi godt vare på medlemmene våre, og vi vil at alle skal oppleve oss som en trygg organisasjon å være i. Vi har etiske retningslinjer som gjelder for alle som representerer SLUG, og en varslingsrutine dersom uønskede hendelser skulle skje. Disse er tilgjengelige her.

Facebook Twitter Email